O NAMA - O NASTANKU KOMPANIJE

Perić Trans Company doo osnovana je 1992. godine zajedničkim snagama oca i sina. Delatnost ove porodične firme na početku je bila trgovina, veleprodaja kao i transport za sopstvene usluge. Preduzetnički instinkt Mileta Perića naveo ga je da se 1996. godine upusti u međunarodni transport i da sa 5 kamiona započne posao koji se za sve ove godine ispostavio kao odličan poslovni potez. Branka Perić-Šljivić postala je direktor transporta 1998. godine, preuzevši kompletnu organizaciju poslovanja, nastavljajući sa ulaganjem u razvoj našeg poslovanja i zaposlenih u oblasti međunarodnog transporta.
Firma danas ima 150 zaposlenih u oba sektora.

Našem timu je zadovoljstvo naših klijenata prioritet i nastojimo da izgradimo što bolji i bliži partnerski odnos. Sa ponosom možemo da kažemo da pored novih klijenata koje stičemo svakodnevno, imamo uspešne poslovne saradnje koje traju i više od 20 godina u oba profitna centra.

Upoznajte naš vozni park

Naša kompanija danas u svom voznom parku broji preko 100 kompozicija, nudeći usluge transporta u kontrolisanim uslovima, transporta tečne prehrane kao i transporta robe u ambijentalnim uslovima.

Nove poslovne prilike na tržištu 2000-ih podstakle su Mileta na razvijanje novog sektora poslovanja, koji će se baviti rentiranjem i prodajom polovnih građevinskih radnih mašina i opreme. To se još jednom pokazalo kao odličan poslovni potez.

Naša firma danas broji preko 250 raznih jedinica: bageri, utovarivači, buldožeri, valjci, grederi, damperi, drobilica za kamen sa separacijom, mobilni kranovi, kranovi na gusenicama, toranjski kranovi, dvoosovinci i troosovinci kiperi sa kranovima i bez kranova, tegljači 4×2 sa plato prikolicama 30t, tegljači 6×6 sa labudicama nosivosti od 30t do 70t.


Sa svakom novom turom gradimo i jačamo poverenje i dokazujemo kvalitet i brzinu naše usluge.

Ponuda Brendova

Uporedi auto(0) ×

Uporedi Obriši sve
sr_RSСрпски језик

U skladu s novim smernicama o privatnosti, moramo da vas pitamo za pristanak za korišćenje kolačića.

PRITISNITE DUGME SLAŽEM SE KAO POTVRDU DA STE RAZUMELI OVAJ TEKST