Ko smo mi?

Preduzeće za pružanje usluga u međunarodnom transportu na relacijama Srbija – Eu. Osposobljeni smo za iznajmljivanje i prodaju građevinskih mašina kao i građevinske opreme.

Ko smo mi?

Perić Trans Company je porodična kompanija, koju su 1992. godine osnovali Mića Perić i njegov brat Mile. Već 1996. godine pojavljuje se ideja za međunarodni transport u koji firma ulazi sa svega 5 vozila. Tokom godina broj vozila se konstantno povećavao i firma je postepeno rasla, napredovala i osvajala tržište.

Koliko postojimo

Tokom skoro tri decenije poslovanja, kompanija Perić Trans Company, specijalizovana za međunarodni transport, uspela je da se izbori sa različitim izazovima i dokaže da upornost, istrajnost i želja da se ispoštuje sve što je dogovoreno uvek garantuju uspeh.

Mi u brojkama

Za ovih 29 godina poslovanja, naša kompanija ima 150 zaposlenih, među njima: ekonomiste, komercijaliste, servisnu službu, dispečere, vozače. Naš vozni park broji 90 vozila, od toga 40 hladnjača, 36 cisterni za prevoz prehrane, 10cerada, labudice osposobljenih za dugu kilometražu i bezbedan prevoz.

Naš fokus

Fokusirani smo na usluge u hladnom lancu, transport robe u kontrolisanim uslovima – prehrane i farmaceutskih proizvoda hladnjačama, kao i transport tečne prehrane cisternama za prehranu. Iako najviše poslujemo u sektoru hrane, farmaceutska industrija nam je jedan od prioriteta. Bavimo se prodajom i iznajmljivanjem bagera kao i građevinske opreme.

Zašto treba da se odlučite za nas?

Bez obzira na destinaciju, obezbeđujemo fleksibilna rešenja koja zadovoljavaju visoke zahteve tržišta te omogućavaju da se, bez obzira na tip prevoznog sredstva ili destinaciju, transport realizuje ekonomično i po najvišim standardima industrije.

Fokusirani smo i na transporte ka Austriji, Italiji, Nemačkoj, zemljama Beneluksa, UK, Poljskoj, Francuskoj, Španiji, Grčkoj. Za sva vozila imamo GPS praćenje, te naši klijenti mogu konstatno da budu u toku gde im se nalazi roba i kada se očekuje na granici ili uvoznoj carini.

Fleksibilnost

U pogledu pronalaženja efikasnih i pouzdanih rešenja, kako po pitanju brzine dostave tako i po pitanju troškova kamionskog transporta robe, lako se prilagođavamo vašim zahtevima.

Stručnost

Naši specijalisti će vas uvek posavetovati o najefikasnijim i najekonomičnijim logističkim rešenjima.

Efikasnost

Visok nivo operativnosti u pogledu ispunjavanja zahteva i očekivanja naših klijenata.

29

Godina poslovanja

90+

Vozila

150

Zaposlenih

Upoznajte naš tim

Naše vrednosti stvaraju vrednosti za vaše poslovanje.
Svaki član našeg tima inspiriše inovativnim načinom razmišljanja, posvećenošću i zalaganjem. Prihvatamo izazov da dobro vodimo svoj posao kako bismo zadovoljili sve vaše potrebe. Upoznajte naše Perić Trans Company predstavnike!

Sarah Odegard

Chief Finance Manager

Jhon Anderson

Sales Manager

Rosa Gray

Executive Vice President

Ponuda Brendova

Uporedi auto(0) ×

Uporedi Obriši sve
sr_RSСрпски језик

U skladu s novim smernicama o privatnosti, moramo da vas pitamo za pristanak za korišćenje kolačića.

PRITISNITE DUGME SLAŽEM SE KAO POTVRDU DA STE RAZUMELI OVAJ TEKST