Prodaja transportnih i građevinskih mašina

Preduzeće Perić Trans Company doo osnovano je 1992. godine. Tokom svih ovih godina uspešnog poslovanja, preduzeće je preraslo u lidera u oblasti transportnih usluga, kao i prodaji transportnih i građevinskih mašina u našoj zemlji.

Naš vozni park poseduje transportne mašine koje su vam na raspolaganju.

Vrhunska sigurnost

Transportne mašine

Kada je u pitanju transportovanje robe, preduzeće Perić Trans Company doo može vam ponuditi razne transportne mašine kao što su: cisterne za prehranu, hladnjače, niskonoseće poluprikolice, cerade.

Građevinske mašine

Svaki građevinski projekat je više ili manje zahtevan. Od izvođača radova se očekuje da su mu pri ruci svi neophodni građevinski alati i građevinska oprema. Većina izvođača požuri da nabavi što više raznoraznih mašina. Ali, tu je značajan deo opreme koji menja njihovu ponudu iz korena. Preduzeće Perić Trans Company doo u svojoj bogatoj ponudi nudi građevinske mašine:

Autokranove, buldožere, agregate za struju, drobilice, finišere za asphalt, kamione sa poluprikolicom, kompresore, mobilne bagere, rovokopače, motorna teretna vozila, sekače za asfalt, kipere, utovarivače, valjke

Veliki izbor

Servis i rezervni delovi

Za transportne i građevinske mašine u svojoj ponudi, preduzeće Perić Trans Company doo nudi i servis i rezervne delove

Drugi su rekli o nama

Delimo sa vama utiske nekih od dosadašnjih klijenata. Pročitajte u nastavku više o tome kako su drugi zadovoljni našim uslugama i koliko im je naša saradnja bila od pomoći.

Ponuda Brendova

Uporedi auto(0) ×

Uporedi Obriši sve
sr_RSСрпски језик

U skladu s novim smernicama o privatnosti, moramo da vas pitamo za pristanak za korišćenje kolačića.

PRITISNITE DUGME SLAŽEM SE KAO POTVRDU DA STE RAZUMELI OVAJ TEKST