Transport robe
kamionom

Šta je, između ostalog, osnova dobrog poslovanja? Pouzdan prevoz robe. Kompanija Perić doo organizuje drumski transport tako da vam ovaj vid prevoza omogućava brzu isporuku dobara na željeno odredište. Razmena robe između gradova i sela moguća je jedino putem drumskog transporta, a mi smo tu upravo da vam to omogućimo.

Unutrašnji transport

Zašto je drumski transport najbolji izbor?

Ako roba treba odmah i brzo da se pošalje, drumski transport robe je pogodniji vid prevoza u odnosu na druge transportne oblike. Drumskim transportom može se prevoziti i delikatna roba poput staklenih ili porcelanskih predmeta, sa minimalnim rizikom od oštećenja ili loma.

Nudimo vam izuzetno fleksibilnu uslugu drumskog transporta.

U poređenju sa drugim vidovima transporta, proces pakovanja robe je značajno manje komplikovan.

Šta prevozimo?

Naš portfolio drumskog transporta obuhvata pune (FTL) i  zbirne (LTL) utovare, kao i usluge dotovara i ekspresna rešenja. Pružamo specijalizovane transportne usluge za širok asortiman robe, kao što su suviše veliki i teški nestandardni tovari (vangabaritni), prehrambeni i farmaceutski proizvodi osetljivi na promenu temperature, kao i roba visoke vrednosti.

Šta vam nudimo?

Nudimo Vam fleksibilnu i savremenu uslugu drumskog transporta prilagođenu Vašim potrebama. Bilo da Vam je potreban ceo kamion ili želite da transportujete manju količinu robe, za Vas ćemo odabrati najpovoljnije rešenje.

Spoljašnji transport

Zašto treba da izaberete nas? 

Naša pažljivo odabrana grupa prevoznika i dobro pozicionirani sabirni centri omogućavaju nam maksimalnu pokrivenost i fleksibilnost. Drumski transport robe vršimo samo sa proverenim, najnovijim kamionima, koji su opremljeni GPS praćenjem. Na ključnim mestima imamo sabirne centre odakle naša vozila polaze u tačno zakazano vreme.
Tokom organizacije transporta uvek će biti ispoštovani najviši standardi bezbednosti i tačnosti isporuke robe.

Za Vas možemo organizovati prevoz svih vrsta robe, koja obuhvata i nestandardnu-vangabaritnu robu, prehrambenu ili bilo koju robu osetljivu na promenu temperature.

Bezbednost
Maksimalno vodimo računa o sigurnosti robe koju prenosimo na željeno odredište.
Higijena
Posebnu pažnju pridajemo higijeni, te možete biti uvereni da o ovome ne morate da razmišljate.
Tačnost
Vreme isporuke nam je jako važno, zato možemo da isporučimo vašu robu i ranije od predviđenog roka, ali nikako nakon toga.

Drugi su rekli o nama

Delimo sa vama utiske nekih od dosadašnjih klijenata. Pročitajte u nastavku više o tome kako su drugi zadovoljni našim uslugama i koliko im je naša saradnja bila od pomoći.

Ponuda Brendova

Uporedi auto(0) ×

Uporedi Obriši sve
sr_RSСрпски језик

U skladu s novim smernicama o privatnosti, moramo da vas pitamo za pristanak za korišćenje kolačića.

PRITISNITE DUGME SLAŽEM SE KAO POTVRDU DA STE RAZUMELI OVAJ TEKST